e-tickets

Columbus is op dit moment alleen te bezoeken met een online ticket of online reserveringsbewijs. I.v.m. de geldende coronamaatregelen heeft Columbus een beperkte toegangscapaciteit, zo kunnen alle bezoekers voldoende afstand houden. Het is verplicht om tijdens je bezoek aan het Columbus een mondkapje te dragen.

Raadpleeg Columbusearthcenter.nl of www.rivm.nl voor meer informatie over onze en de algemene maatregelen.

Voor vragen over een bestelling: info@museumpleinlimburg.nl of bel 045-5676020, telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur - zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

 Omschrijving
Tickets voor Earth - our planet, our home
Deze film is Nederlands en Engels gesproken en Engels / Nederlands en Duits ondertiteld. Niveau: 10 jaar en ouder. Plan nu je bezoek: selecteer een dag en tijdslot, kies daarna het aantal kaarten. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum.
Tickets voor 3D film Fly me to the Moon
Nederlands gesproken film Plan nu je bezoek: selecteer een dag en tijdslot, kies daarna het aantal kaarten. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum.
Koop ook een ticket voor Cube
Combineer je beleving in Columbus met een bezoek aan Cube design museum. Plan nu je bezoek: selecteer een dag en kies daarna het aantal kaarten. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum.
Koop ook een ticket voor Continium
Combineer je beleving in Columbus met een bezoek aan Continium discovery center. Een ticket voor Continium is niet gebonden aan vaste tijden: bezoek ons tussen 11.00 en 17.00 uur. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum. Plan nu je bezoek: selecteer een dag en kies daarna het aantal kaarten.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!



Opgelet!



Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.