e-tickets

Continium is op dit moment alleen te bezoeken met een online ticket of online reserveringsbewijs. I.v.m. de geldende coronamaatregelen heeft Continium een beperkte toegangscapaciteit, zo kunnen alle bezoekers voldoende afstand houden. Het is verplicht om tijdens je bezoek aan Continium een mondkapje te dragen.

Raadpleeg Continium.nl of www.rivm.nl voor meer informatie over onze en de algemene maatregelen.

Voor vragen over een bestelling: info@museumpleinlimburg.nl of bel 045-5670809, telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur - zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

 Omschrijving
Tickets voor Continium
Een ticket voor Continium is niet gebonden aan vaste tijden: bezoek ons tussen 11.00 en 17.00 uur. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum. Plan nu je bezoek: selecteer een dag en kies daarna het aantal kaarten.
Koop ook een ticket voor Columbus "Earth"
Combineer je bezoek aan het museum met de film Earth - our planet, our home Deze film is Nederlands en Engels gesproken en Engels / Nederlands en Duits ondertiteld. Niveau: 10 jaar en ouder. Plan nu je bezoek: selecteer een dag en tijdslot, kies daarna het aantal kaarten. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum.
Koop ook een ticket voor "Fly me to the Moon 3D"
Combineer je bezoek aan het museum met de 3D film Fly me to the Moon in Columbus Nederlands gesproken film Plan nu je bezoek: selecteer een dag en tijdslot, kies daarna het aantal kaarten. E-tickets zijn uitsluitend geldig op de gekozen datum.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.